Cauta produsul folosind campul de cautare (dupa denumire sau cod) sau deruleaza categoriile si subcategoriile pana vei gasi produsul cautat. Adauga produsul in cos. Mergi la sectiunea cos si modifica cantitatea daca este cazul. Reia procesul cu un alt produs sau finalizeaza comanda.

Introdu datele de contact si finalizeaza comanda. In mod automat vei primi un email de confirmare cu valoarea comenzii si datele introduse in formular. Pentru a rectifica o comanda foloseste formularul de contact sau numarul de telefon afisat pe site.

Pentru confirmarea comenzii vei fi sunat de catre unul din operatorii nostri!


Pentru comenzile plasate online, cu livrare la domiciliul clientului, plata se va face ramburs la ridicarea coletului.

Pentru comenzile plasate online sau telefonice, cu livrare din magazinul nostru din strada Ziduri Mosi nr 5B, stand E10, plata se va face numerar.


Livrare prin curierat rapid: costul transportului incepe de la suma de 25 de lei, crescand in functie de greutatea si dimensiunile coletului plus kilometrii suplimentari (unde este cazul). Timp de livrare 3-5 zile lucratoare.

Livrare prin Posta Romana: costul transportului incepe de la suma de 15 lei, crescand in functie de greutatea si dimensiunile coletului. Timp de livrare 1-2 saptamani.

Ridicare personala din magazinul nostru din strada Ziduri Mosi nr 5B, stand E10.


Intrebari frecvente!

Pentru orice tip de informatii, sesizari, sugestii sau reclamatii va rugam folositi formularul de contact sau numerele de telefon afisate pe site.